Drag

Whatsapp ons! +(31) 6 43 60 30 36

Neem vandaag nog contact op

Awesome Image Awesome Image

Web design

Een goed ontworpen webshop is cruciaal om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie. Hierbij is een optimale gebruikerservaring natuurlijk ook niet onbelangrijk. Bovendien moet de look & feel in lijn staan met jouw eigen branding. Allemaal dingen waar je aan moet denken bij het opzetten van een webshop…

Hulp nodig bij het opstarten van een webshop? We got you! De webshops die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Wij maken webshops die daadwerkelijk conversies zullen draaien zodat jij straks aan de top staat in een zee vol concurrentie. Waar wacht jij nog op?

  • + Gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk
  • + Een webshop met een authentieke look & feel
  • + SEO in alle teksten
Awesome Image
Awesome Image
Brainstorm:

We willen natuurlijk dat jouw webshop jouw bedrijf volledig vertegenwoordigt. Samen brainstormen we over een passend concept.

Develop
Web Design:

In deze fase beginnen we met het ontwikkelen en designen van de website. We zorgen voor de vormgeving, de teksten en de codering van de website.

Feedback
design:

Uiteraard krijg je tussendoor de mogelijkheid om feedback te geven. Wij leveren je een prototype aan en doen vervolgens de gewenste aanpassingen.

Test:

Yes! De site is bijna klaar. We testen de website en zetten de laatste puntjes op de i. Zo ben jij er van verzekerd dat je nieuwe website of webshop optimaal werkt.

BEGIN VANDAAG EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?