Drag

Whatsapp ons! +(31) 6 43 60 30 36

Neem vandaag nog contact op

Awesome Image Awesome Image

Influencer marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven samenwerken met influencers om hun producten of diensten via sociale media te promoten. Deze vernieuwde vorm van marketing is een krachtige manier om jouw onderneming te promoten. Het kan je helpen jouw bereik op social media te vergroten, een merk naamsbekendheid te geven en uiteindelijk de online verkoop te verhogen. Bovendien kan het bijdragen aan een betere SEO ranking.

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming social proof te maken aan de hand van influencer marketing? Wij werken samen met alle soorten influencers. Van groot tot klein. Kwaliteit staat voorop. Bij een influencer campagne selecteren wij influencers op basis van data en kijken wij wie de juiste doelgroep bereikt. Met behulp van onze expertise en ons grote netwerk aan influencers ontwikkelen en voeren we influencercampagnes van A tot Z uit.

  • + Influencers die écht bij jouw merk passen
  • + Unieke content die je organisch kunt gebruiken
  • + Optimaliseren van jouw naamsbekendheid
Awesome Image
Awesome Image
Concept
Voorstel:

Aan de hand van jouw wensen en behoeften maken wij een concept voorstel. Hierin worden onder andere de campagne, type influencers en het verwachte bereik meegenomen.

Influencer
Overzicht:

Nadat we geschikte influencers hebben geselecteerd die enthousiast zijn over de  campagne, ontvang je van ons een overzicht van de influencers. Op deze manier krijg je inzicht in de influencers waarmee je samenwerkt en kun je eventuele feedback aan ons doorgeven.

Start
Influencer Marketing campagne:

Ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag met de campagne! Vooraf ontvang je een contentplanning en leveren de influencers de content aan die zij aan de hand van de influencerbriefing hebben gemaakt. Na onze goedkeuring wordt de content gepost op hun kanalen met juiste (hash)tags.

Eindrapportage:

Alle content is gepost en de campagne is afgerond. Maar wat levert dit nou voor jou op? Aan de hand van een uitgebreide eindrapportage laten wij jou zien hoe succesvol de campagne is geweest.

BEGIN VANDAAG EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

BEN JIJ KLAAR OM JOUW BEDRIJF OP DE KAART TE ZETTEN?