Drag

Whatsapp ons! +(31) 6 43 60 30 36

Neem vandaag nog contact op

Awesome Image Awesome Image

Social media beheer

Een effectieve social media strategie kan jouw merk helpen groeien, de klantbetrokkenheid vergroten en uiteindelijk de online verkoop stimuleren. Kortom: een sterke social media strategie en de juiste content is cruciaal!

Let’s get social! Zodra je de social mediakanalen van jouw bedrijf aan ons overlaat, is er genoeg tijd om je weer te kunnen focussen op hetgeen waar jij en je bedrijf voor bedoeld zijn. Aan de hand van een op maat gemaakte social media strategie beheren wij jouw socials en zorgen wij voor online zichtbaarheid, continuïteit en creativiteit. Rock je socials en investeer in social media beheer!

  • + Vergroot jouw online zichtbaarheid
  • + Consistentie op de gewenste kanalen
  • + Op maat gemaakte social media strategie
Awesome Image
Awesome Image

Social
Strategie:

Voordat we beginnen met het aanpakken van je socials, stellen we een strategie op voor het kanaal dat we gaan gebruiken.

Creating
Content:

De content wordt gecreëerd op basis van de look & feel waar jij voor wil gaan. Kom maar op met die creativiteit! Niks is ons te gek.

Content
Planning:

Zodra alle content is gemaakt, stellen wij een negenluik op om een mooi overzicht van de feed te krijgen en zetten we alle bijbehorende captions voor je klaar. Ook ontvang je een uitgebreide content planning zodat je precies weet wanneer we de content plaatsen.

Analytics
Social media:

Samen kijken we aan de hand van een eindrapportage naar de groei die jouw account heeft doorgemaakt. Let’s get social!

BEGIN VANDAAG EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

LET’S GET SOCIAL!